Boeren mini camping in het land van Maas en Waal

Onze boerderijcamping Asperthoeve is een kleine camping die ruim is opgezet. U kunt bij aankomst zelf een plek kiezen op één van de twee kampeervelden. Wij hanteren geen vaste vakken dus u heeft alle ruimte om u heen. Onze camping ligt aan het water en vanaf de gekozen kampeerplek kijkt u weids weg. Omdat de Asperthoeve aan het einde van een doodlopende straat ligt, zult u absolute rust ervaren. Er is geen overlast van voorbijrijdend verkeer bijvoorbeeld. Heeft u geen caravan, tent of camper? Wij hebben één ingerichte stacaravan te huur. Deze is voorzien van stroom, maar niet van water.

Onze kampeerplekken en overdekte plaats

De kampeerplekken op de kampeervelden zijn voorzien van stroom (6 ampère). Er is geen WIFI aanwezig. Het terrein is voorzien van een overdekte plaats in de vorm van een open legertent en een schaduwdoek. Hier kunt u als campinggasten gezellig samenkomen en eventueel een kampvuur stoken.

Dierenweide en mogelijkheid tot het kijken in onze stallen

Omdat de Asperthoeve een boerencamping is mag een dierenwijde uiteraard niet ontbreken. U vindt er schapen, ezels en kippen. Daarbij zijn wij zeer trots op ons zeugenbedrijf en bent u van harte welkom om samen met ons een kijkje te nemen in onze stallen.

Ideale kampeerplek

Wanneer jullie op zoek zijn naar een rustige, eenvoudige maar gezellige camping in een mooi gebied met vele mogelijkheden, dan zijn jullie van harte welkom op onze minicamping Asperthoeve in Horssen. We kijken uit naar jullie komst en zullen er alles aan doen om het verblijf op onze camping zo aangenaam mogelijk te maken. Wilt u meer informatie over de camping, de faciliteiten en mogelijkheden of de omgeving waarin wij ons bevinden? Neem dan gerust contact met ons op via e-mail of telefoon.