In de omgeving van camping Asperthoeve

Een leuke fietstocht, een prachtige wandeling of een paar uurtjes ontspannen vissen, onze minicamping in het prachtige landschap van Maas en Waal leent zich uitstekend als uitvalsbasis voor deze activiteiten. Ook wanneer u in alle rust bij uw caravan, tent of camper wilt genieten van een spannend boek, bent u hier aan het juiste adres. U hoeft zich overigens nooit te vervelen want in de omgeving van onze boerderijcamping zijn ook heel veel leuke activiteiten te ondernemen.

Supermarkt, terrasjes en eetgelegenheden

Op 2,5 kilometer afstand van onze mini camping vindt u dagwinkel Hubers. Hier kunt u voor uw dagelijkse boodschappen prima terecht. U fietst er in ongeveer 7 minuten naar toe. Voor een gezellig terrasje rijdt u naar omliggende dorpen zoals Druten, Appeltern en Wijchen. Ook hier vindt u meerdere gezellige restaurantjes waar u overheerlijk kunt eten. Enkele aanraders zijn: Restaurant Old Skool in DrutenWapen van Wijchen in Wijchen , Moeke Mooren in Appeltern. Bovendien is onze camping ook zeer geschikt als uitval basis voor Geocaching. 

Activiteiten in het land van Maas en Waal

Zoals u inmiddels wel begrepen heeft, leent de omgeving rondom onze minicamping in Maas en Waal zich uitstekend voor prachtige natuurtochten op de fiets of per voet. Houdt u van wandelen? Dan mag u zichzelf de route van het boerenpad in Horssen niet ontnemen. De start van deze prachtige wandeltocht ligt op fietsknooppunt 40-70. Het is zelfs mogelijk om in de omgeving een rondvaartboot op te stappen en een dagtochtje te maken over de Maas. Ook een bezoek aan De Tuinen van Appeltern is de moeite waard.